Jeugd

Jeugd

De jeugd krijgt les op zaterdagochtend. Hier hanteren wij twee verschillende groepen:

  • 09:00-11:00, deze groep is bedoeld voor de jongere jeugd (10-14); de focus ligt op sport & spel en vooral veel plezier halen uit het schieten.
  • 11:00-13:00, deze groep is bedoeld voor de oudere jeugd (14-18); deze groep krijgt meer inhoudelijke training met een focus op wedstrijdschieten.

Om ervoor te zorgen dat onze jeugdleden voldoende aandacht en begeleiding krijgen, zijn er beperkte plekken. Als je je aanmeldt voor proeflessen, kan het zijn dat er gemeld wordt dat er op dit moment geen plaatsen beschikbaar zijn. Op het moment dat er wel een plek beschikbaar is, krijg je een uitnodiging voor proeflessen. Je krijgt dan 4 weken lang les tijdens de reguliere jeugd training. Als je besluit lid te worden verandert er niets, je kunt gewoon op zaterdag blijven schieten.

 

Let op: Het verloop bij jeugd schutters is traag. Het kan daarom erg lang duren voordat er een plek beschikbaar komt. Totdat dit bericht verwijderd wordt, is het wellicht nuttig om te kijken naar andere verenigingen in de regio.